Acesta este forumul OFICIAL al serverului SunShine
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Regulament Moderatori Chat si Forum

Go down 
AuthorMessage
[σωη]ғяεεdσм
Administrator
Administrator
[σωη]ғяεεdσм

Posts : 39
Puncte : 96
Reputatie : 0
Join date : 2011-07-07
Location : Undeva in C://Program Filles

Regulament Moderatori Chat si Forum Empty
PostSubject: Regulament Moderatori Chat si Forum   Regulament Moderatori Chat si Forum EmptyMon Aug 01, 2011 3:20 am

Regulament pentru moderatori Chat - Forum

Functia de moderator este un privilegiu, nu un drept si se acorda numai celor care au facut dovada unei conduite constructive in comunitatea Metin2SunShine.

In momentul in care deveniti moderator pe Chat sau Forum, se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici.

Responsabilitatea moderatorului este una importanta, el fiind cel care asigura bunul mers al acestui Chat.. Forum, pe sectiunea/sectiunile unde modereaza.

Moderarea are ca principal scop dezvoltarea, indrumarea, sprijinirea si in cele din urma, sanctionarea userilor ce nu respecta regulamentul de pe Chat sau Forum.

ATENTIE: Moderatorii se supun aceluiasi regulament, la fel ca orice alt utilizator de pe Chat sau Forum si se asigura ca acesta este respectat de toti userii.

Moderatorul trebuie sa fie echidistant si neutru catre orice alt user sau topic, fara sa faca dovada de abuz in functia pe care o detine - sanctionare abuziva sau diverse interese.

Moderatorul trebuie sa dea oricarui user Metin2SunShine sprijin .. NU sa fie indiferent fata de ce intrebari pune acesta, sa raspunda fara a provoca sau antrena conflicte.

NU UITA! - orice user, indiferent de varsta si vechime are aceleasi drepturi ca oricare altul. Trebuie mereu tinut minte ca fiecare dintre noi a fost candva la inceput si multumita sprijinului celor din jur am ajuns unde suntem acum.

Incalcarea regulamentului poate duce la pierderea dreptului de moderator, avertisment sau suspendarea accesului pe Chat sau Forum in functie de gravitatea faptelor.
Back to top Go down
View user profile
 
Regulament Moderatori Chat si Forum
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» On Sale-MT forum with .com domain[Romanian forum]
» Forum Skin
» Forum Ranks
» the chat between heroinmonkey and fotum
» Add your banner to the official Forum banners list

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SunShine Metin2 :: Regulament-
Jump to: